Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Sejur 8 nopti Beijing, China | 785 euro | taxe incluse
29.04.2024
08.05.2024
785 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 8 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Bagaj de cală
Asigurare medicală
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

OTP 08:35 - 10:10 LHR 15:05-09:35 PKX
PKX 11:20 - 17:40 LHR 19:30 - 00:45 OTP

Mercure Wanshang   

Acest hotel se află la Beijing, cel mai apropiat aeroport este Beijing – Nanyuan Airport (BJS). Dotări: Cele 280 de camere sunt împărțite pe 8 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Locul de cazare: În camere există un aparat de aer condiționat. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, canale prin satelit, un ceas deșteptător și WiFi. Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători. Sport/divertisment: O săritură în piscina exterioară promite înviorare răcoritoare, iar 2 piscine interioare oferă băi plăcute indiferent de vremea de afară. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, o sală de fitness, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
* loc in camera dubla standard, fara masa – 785 euro/pers
Acest hotel de business se potrivește perfect pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și se află în centrul Beijingului. Dotări: Hotelul cu aer condiționat oferă 373 de camere ce se află atât într-o clădire principlă cu 5-etaje cât și în 3 clădiri auxiliare. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Facilitățile locului de cazare cuprind o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea hotelului. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Locul de cazare: Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor, un DVD player și WiFi. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători. Sport/divertisment: Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. În ce privește timpul liber, unitatea de cazare mai oferă, pe lângă aerobic, un spa și o baie de aburi, și o sală de fitness și o saună contra cost. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri. Mâncare: Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Carduri de credit: La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.
* loc in camera dubla standard, fara masa – 889 euro/pers
Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.