Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Circuit 2024 JAPONIA & COREEA DE SUD | 11 zile
05.05.2024
16.05.2024
3260 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 9 nopţi
Nu sunt incluse
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

Bucuresti Otopeni - Henri Coanda 17:15 Tokyo Narita 18:35
Incheon Airport (Seoul) 01:30 Bucuresti Otopeni - Henri Coanda 13:15

JAPONIA & COREEA DE SUD

Tokyo – Nikko – Hakone – Kyoto – Nara – Osaka – Seoul

Tarif 3260 euro/pers

Plecare 05.05.2024

Ziua 1. Plecare din București Prezentare în Aeroportul București Otopeni pentru zborul cu escala spre Tokyo.

Ziua 2. Sosire in Tokyo La aterizarea în Tokyo, suntem întâmpinati de ghidul local. Transfer si cazare la hotel. Timp liber pentru odihna. Cazare în Tokyo la hotel Shinagawa Prince 4* (sau similar).

Ziua 3. Tokyo Petrecem ziua vizitând principalele puncte de interes din capitala Japoniei. Începem in Asakusa, centrul vechi al metropolei, unde vizităm Templul Asakusa Kannon (numit si Senso-ji), cel mai vechi templu budist din Tokyo. Ulterior facem o plimbare prin gradina Palatului Imperial din Tokyo, care păstrează și în zilele noastre aspect de secol XVII, când a fost amenajată pentru prima dată. Vizităm apoi Meiji Jinja, un sanctuar sintoist închinat memoriei împăratului Meiji și ne îndreptăm apoi către bulevardul Omotesando, Champs Elysee-ul orașului. În final, urcăm la ultimul etaj al clădirii Tokyo Metropolitan Government, la etajul 41, de unde putem admira panorama metropolei nipone de la o înălțime de 202 m. Cazare în Tokyo la hotel Shinagawa Prince 4* (sau similar). Mese: mic dejun.

Ziua 4. Tokyo – Nikko – Tokyo Mic dejun. Plecam spre Nikko unde vizităm fabulosul Complex Toshogu (cel mai bogat decorat sanctuar al Japoniei), unde se află mausoleul Shogunului Tokugawa. UNESCO a inclus acest mausoleu, împreună cu alte altare și temple din Nikko, în Patrimoniul Cultural Universal. Ajungem apoi la cascadele Kegon-no-taki unde facem o plimbare pe malul lacului Chuzenji-ko de la poalele Muntelui Nantai, cunoscut drept ”Vulcanul Sacru din Nikko”. Facem drumul înapoi spre Tokyo la sfârșitul zilei. Cazare în Tokyo la hotel Shinagawa Prince 4* (sau similar). Mese: mic dejun.

Ziua 5. Tokyo – Hakone – Kyoto Transfer din Tokyo către Parcul National Fuji – Hakone -Izu, unde urcăm cu telecabina în vârful muntelui Komagatake. Putem vedea de aici Muntele Fuji și lanțul munților Hakone pe partea stângă, Odawara, Yokohama și Insula Ohshimape pe dreapta, cu Lacul Ashinoko în spate. Ne îmbarcăm pe Pirate Boat Cruise, o replică a unei bărci de pirați și navigăm pe Lacul Ashi, între portul Hakonemachi și Togendai, situat la 741 m altitudine. Suntem apoi transferați la gara Mishima din Hakone, de unde luăm un tren rapid către Kyoto. Sosire in Kyoto si transfer la hotel. Cazare in Kyoto la hotel The General Kyoto 4* (sau similar). Mese : mic dejun.

Ziua 6. Kyoto Astăzi facem un tur al orașului Kyoto, cu opriri la Templul Kiyomizu-dera (Templul Apei Pure) după care facem o plimbare prin districtul Higashiyama. Vizităm apoi Templul Kinkaku-ji (Templul Pavilionului de Aur), care este fosta reședință a shogunului Ashikaga Yoshimitsu. Nu e de ratat o plimbare prin pădurea de bambuși din zona Arashiyma din vestul orașului, renumită pentru peisajele unice. După plimbare ne îndreptăm către Templul Tenryu-ji (Templul Dragonului Ceresc) – templu budist zen construit in 1339 de către shogunul Ashikaga Takauji, încheind ziua cu o plimbare agale prin cartierul Gion, renumitul cartier al gheișelor din Kyoto. Cazare in Kyoto la hotel The General Kyoto 4* (sau similar). Mese : mic dejun.

Ziua 7. Kyoto Zi liberă în Kyoto unde putem explora pe cont propriu orașul și împrejurimile. De la templele și grădinile înverzite pâna la a petrece câteva ore relaxante în cafenelele și ceainăriile tipic japoneze, suntem pe cont propriu. Opțional se poate vizita Sancturarul Fushimi Inari și Centrul Handmade Yuzen. Cazare in Kyoto la hotel The General Kyoto 4* (sau similar). Mese: mic dejun.

Ziua 8. Kyoto – Nara – Osaka Astăzi explorăm împreună orașul Nara, unde vizităm Todai-ji (Marele Templu Răsăritean)care adăpostește cea mai mare statuie a lui Buddha Vairocana din lume, care cântărește 400 de tone și are o înălțime de 15 m. Străbatem apoi Parcul din Nara, deschis în anul 1880 și remarcabil pentru populația de peste 1200 de căprioare. Programul zilei mai include o vizită la Altarul Kasuga (faimos pentru felinarele sale din piatră și bronz), Kasuga Taisha (altarul tutelar al familiei Fujiwara, cel mai puternic clan al Japoniei din perioada Heian). La finalul vizitei suntem transfetați către Osaka, unde ne bucurăm de priveliștea panoramică a întregului oraș de pe o platformă suspendată la etajul 40 al clădirii Umeda Sky Building. Vizităm apoi cartierul Dotonbori, un must-see pentru cunoscătorii în materie de gastronomie. Cazare in Osaka la hotel Granvia Osaka 4* (sau similar). Mese: mic dejun.

Ziua 9. Osaka – Seoul Astazi ne luam la revedere de la Tara Soarelui Rasare. Dupa micul dejun, ne facem check out-ul si dupa cateva ore petrecute in oras suntem transferati la aeroportul din Osaka pentru zborul catre capitala Coreei de Sud, Seul. Ajunsi in Seul suntem asteptati de catre ghidul local pentru a ni se face transferul catre hotelul din Seul. Tot in aceasta zi avem timp pentru a vizita Bukak Skyway ,Octagonal Pavilion, Myeongdong fashion street, Cheonggyecheon Stream, N Seoul Tower. Cazare in hotel 4*. Mese: pranz si cina

Ziua 10. Seoul Imediat dupa micul dejun petrecem jumatate de zi pentru a descoperi demilitarizată coreeană DMZ (care întretaie de-a latul Peninsulei Coreeane, fiind instituită după Războiul din Coreea pentru a servi ca zonă-tampon între Coreea de Nord și cea de Sud). Vedem Imjingak Check-point, Bridge of Freedom (podul libertătii), Mangbaedan, Imjingang River Dokgae Bridge, BEAT 131 Bunker Exhibition si Odu Mountain Unification Observatory. Urmatoarea vizită o vom face la Palatul Gyeongbok, reședința regală a dinastiei Joseon, inaugurat în 1395. Deși palatul a ars în timpul invaziei japonezilor de la sfârșitul sec. XVI și a zăcut abandonat timp de 200 de ani, el a fost reabilitat în sec. XIX, mai exact toate cele 7.700 de camere pe care le deține. Cu toate astea, tot japonezii au fost cei care l-au distrus un secol mai târziu, însă coreenii l-au readus la forma sa originală. Palatul găzduiește Muzeul Național al Palatului Coreean și Muzeul Folclorului Național Coreean, cel din urmă fiind inclus în itinerariul acestei zile. După ce vizităm muzeul folclorului urcăm în autocar și mergem spre Casa Albastră, reședința președintelui statului. Cazare in hotel 4*. Mese:mic dejun, pranz si cina.

Ziua 11. Seoul

Dupa micul dejun avem timp liber pana la pranz ca mai apoi sa ne indreptam spre Satul Bukchon Hanok, un sat tradițional situat în nordul orașului, un fel de imens muzeu al satului, unde sunt expuse și conservate monumente, case și alte elemente specifice unei așezări tradiționale coreene de acum 600 de ani. Urmatoarea oprire va fi pe faimoasa strada Insadong unde aveti aproximativ 70 magazine ce vand lucrări de artă antice, porțelanuri, meșteșuguri din lemn și metalurgie. Vizitatorii pot găsi chiar produse rare și valoroase, cum ar fi faianța din perioada Silla sau porțelanul alb folosit în dinastia Joseon. Fiecare magazin este specializat, autorizat să vândă tipuri de produse care sunt de competența lor, de la mobilier antic și lucrări de artă tradiționale până la articole artizanale.

Inainte de a pleca spre aeroport pentru zborul catre Bucuresti, va veti bucura de cina si un spectacol traditional.

SERVICII INCLUSE

 • Bilet de avion Bucuresti –Tokyo şi Seoul – Bucureşti, zboruri cu escala (orarul de zbor si ziua de operare (+/-1 zi) se pot modifica de catre compania aeriana);
 • Bilet de avion Osaka Seoul
 • Taxele de aeroport;
 • Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
 • 7 nopţi de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4* – Japonia
 • 2 nopţi de cazare cu mic dejun in hotel de 4* – Coreea de Sud
 • 3 pranzuri + 3 cine – Coreea de Sud
 • Bilet pentru trenul de mare viteză Hakone – Kyoto;
 • Plimbare pe Lacul Ashi;
 • Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
 • Ghizi locali;
 • Conducător de grup român

TARIFUL NU INCLUDE

 • Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
 • Excursiile opţionale pentru grup minim de 15 persoane;
 • Alte servicii decât cele menţionate în program;
 • Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).
 • Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno.
 • Taxa pentru autorizatia electronica de calatorie K-ETA https://www.k-eta.go.kr/portal/apply/index.do (recomandam completarea K-ETA prin intermediul aplicatiei K-ETA, disponibila atat in Apple Store cat si in Play Store)

REDUCERI & SUPLIMENTE

 • Supliment camera single 849 €
 • Supliment demipensiune in Japonia 365 € (se achită din ţară).

NU ESTE NECESARA VIZA

 • Paşaport valabil cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, care sa contina cel putin 2 coli albe;
 • Nu se recomanda pasaport temporar.
 • Cetățenii români care doresc să călătorească în Republica Coreea și pentru care nu este necesară viza de intrare au nevoie de K-ETA pentru obținerea Cărții de îmbarcare în portul/aeroportul de plecare și pentru a intra în Republica Coreea. K-ETA este valabilă pentru călătorii multiple pentru o perioadă de 2 ani. Taxa pentru solicitarea/obținerea K-ETA este de 10.000 KRW/persoană (aprox. 9 USD) și se achită individual. Depunerea solicitării se face cu cel puțin 24 de ore înainte de îmbarcare.
 • Cetățenii români pot aplica pentru obținerea K-ETA pe pagina de internet oficială www.k-eta.go.kr sau pe aplicația pentru telefon mobil (K-ETA). BINE DE ȘTIUT
 • Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasada Indiei; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.
 • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat.
 • Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 • Pentru călătorie este necesar paşaportul, valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.
 • Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
 • Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru ţările tranzitate.
 • Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.
 • Hotelurile folosite in programele de circuite culturale Christian Tour sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare contractate. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.
 • Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia;
 • Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 • Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu cu exactitate asupra lor
 • Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor. Preturile afisate in afisate in program sunt informative.
 • Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
 • Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide se va plăti suplimentul de single.

 

 

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.